Zien wij u ook op Expovet 2019 in Gent?

Op 11 en 12 oktober is Raw Veterinary Diets ook volop aanwezig op de komende editie van Expovet 2019. Een ideale gelegenheid om bij te praten omtrent de laatste ontwikkelingen van de Raw Veterinary Diets voedingen.

Vraag het de specialist
Op zowel vrijdag 11 als zaterdag 12 oktober hebben we tijdens de reguliere beurstijden Esther Hagen-Plantinga van Nutrissues BV, Europees erkend specialist veterinaire diervoeding (ECVCN), tot uw beschikking staan voor al uw voedingsvragen omtrent rauwvleesvoedingen en Raw Veterinary Diets.

Expovet is de énige vakbeurs in Vlaanderen voor de actieve dierenarts. Ook dit jaar heeft Expovet een gevarieerd programma. Er zijn wederom genoeg nieuwe ontwikkelingen op vlak van techniek, apparatuur en producten, Verder is er informatie over de nieuwste evoluties en worden er lezingen gegeven binnen het kader van de permanente vorming voor dierenartsen. Expovet brengt de combinatie van een wetenschappelijk programma (Instituut voor Permanente Vorming) en informatie van commerciële firma’s en onafhankelijke instellingen.

Energique Raw Veterinary Diets is te vinden Gent ICC (Gent), 1e verdieping – Minneplein, standnummer 704.

We zien u graag verschijnen!

 

Interessant? Deel of like ons bericht op jouw medium.