RAW Mono Protein Horse en RAW Mono Protein Balancer

 

RAW Mono Protein Horse
RAW Mono Protein Horse is een zuiver vleesproduct op basis van hoogwaardig paardenvlees. Het unieke van dit product is dat het een bacterieel veilig rauwvleesproduct betreft en gegarandeerd vrij is van toevoegingen als oliën, groenten, koolhydraten, vitaminen, en mineralen.

  • Zuiver paardenvlees van humane consumptie kwaliteit.
    Paardenvlees afkomstig van een slachterij waar alleen paarden geslacht worden en productielijnen worden grondig schoongemaakt en getest (ATP swabs) alvorens het product wordt bereid.
  • Gegarandeerd geen toevoegingen aan het product.
  • RAW Mono Protein Horse is rauw, waardoor het uiterst goed verteerbaar is .
  • Door hogedruk bewerking (HPP) is het vleesproduct gegarandeerd vrij van schadelijke ziekteverwekkers.
  • Ideaal om in te zetten tijdens de eliminatiefase bij honden of katten die verdacht worden van voedselovergevoelige klachten (zowel huid-, als maagdarm klachten).
  • RAW Mono Protein Horse kan tezamen met RAW Mono Protein Balancer eenvoudig tot een volwaardige complete maaltijd worden omgezet. Bij de introductie begin november komt op de www.rawveterinarydiets.com de  RAW Mono Protein Recept Generator beschikbaar.


RAW Mono Protein Balancer

RAW Monoprotein Balancer is een uitgebalanceerd vitaminen- en mineralenpreparaat dat kan worden ingezet ter aanvulling van een zelfbereid dieet ter diagnose dan wel behandeling van voedselovergevoeligheid bij de hond en/of kat. De samenstelling van dit product is optimaal afgestemd om een basisdieet bestaande uit RAW Monoprotein Horse, een vet-, koolhydraat-, en vezelbron te completeren tot een dagelijks toereikende maaltijd. Echter, dit product is ook prima inzetbaar als balancer (aanvulling) voor zelfbereide voedingen op basis van andere vleesbronnen.

 

Interessant? Deel of like ons bericht op jouw medium.