Volle zaal bij 1e Voorlichtingsavond

Op 26 juni jl. was het moment daar: de officiële start van de wereldprimeur. Voor een breed publiek, bestaande uit onder andere dierenartsen, para-veterinairen, voedingsexperts en de pers werd de officiële introductie van de nieuwe, hoogwaardige rauwe veterinaire voedingslijn Raw Veterinary Diets gepresenteerd.

Een avond waarin producent Energique BV zichzelf kon voorstellen en met gastspreker Esther Hagen-Plantinga de nieuwe voedingslijn op alle fronten heeft belicht. Daarnaast waren twee aanwezige HPP experts graag bereid een verdere verdieping in het gehele veiligheidsproces toe te lichten. Energique Raw Veterinary Diets zijn namelijk vers vlees voedingen en het bijzondere van de Energique Raw dieetvoedingslijn is dat de producten na verpakken onder hoge druk zijn gebracht. De hoge druk (HPP) doodt schadelijke bacteriën. De effectiviteit van dit hoge druk proces is te vergelijken met pasteuriseren. Hierdoor zijn de maaltijden veel veiliger in gebruik dan reguliere vers vlees voedingen.

Energique heeft op deze avond een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. Voor één van deze dierenartspraktijken wordt het binnenkort helemaal feest. Uit alle bestellingen van deze nieuwe klanten wordt willekeurig één bestelling getrokken. Deze praktijk krijgt geheel gratis een Raw Veterinary Diets vrieskist op de praktijk geïnstalleerd.

Er staan nog drie Voorlichtingsavonden op de planning. Op 11 september, 23 oktober en 20 november kunt u als dierenarts of -assistente deze avond bijwonen. Meld u zich HIER aan.

 

Interessant? Deel of like ons bericht op jouw medium.