“Uit de praktijk”

Altijd fijn om te vernemen als huisdiereigenaren ons berichten met mooi nieuws over de smakelijkheid en werkzaamheid van onze producten. Saskia van Stiphout berichtte ons onlangs met het volgende bericht:

 

“Hallo. Ik heb een berichtje op jullie Facebook achtergelaten. maar ik wil nog even extra benadrukken wat voor een goed product jullie hebben ontwikkeld. Wij zijn al een jaar lang bezig geweest tot bijna opgeven van onze hond. Tot opnames en infuus aan toe. Ze bleef maar bloed overgeven en bloederige ontlasting houden. Ze heeft ernstige ibd. We hebben ontzettend veel voer geprobeerd van allerlei, verschillende merken veterinaire voedingen. Het verhaal is dat niks hielp. De klachten bleven.

Nu zijn we vier maanden over op RAW  Hypoallergenic Insect worsten en we hebben geen bloed meer gezien en zelfs de ontlasting is stevig!!! Misschien voor jullie ook een fijn verhaal om te kunnen delen met mensen die twijfelen. we zijn nu aan het afbouwen met een deel van de medicatie en nog steeds gaat het goed”.

 

Interessant? Deel of like ons bericht op jouw medium.