RAW webinar 13 mei

Aangeboden door:

In navolging van de 1e sessie op 6 mei jl. start op woensdag 13 mei a.s. om 20.00 uur het 2e gratis RAW webinar. In maximaal 45 minuten zal dierenarts en Europees Specialist Diervoeding, Esther Hagen-Plantinga, de versvleesvoedingslijn van Raw Veterinary Diets inhoudelijk bespreken. Speciaal gericht op jou als dierenarts en/of paraveterinair.

Tijdens dit webinar voorzien we je van extra informatie, voedingstips en uitleg over de beschikbare voedingstools, met als doel de inzetbaarheid van de Raw Veterinary Diets producten te vergemakkelijken en optimaliseren voor de honden en katten in je praktijk.

Omdat het een interactief webinar zal worden, met de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chat-functie, kunnen er maximaal 25 personen aan de sessie deelnemen. Mocht dit aantal overschreden worden dan zal het webinar wederom plaatsvinden op een nader te bepalen tijdstip. Dus schrijf je snel in via het onderstaande inschrijfformulier. Hopelijk zien we je online op 13 mei a.s.

 


 

Esther Hagen-Plantinga is dierenarts en Europees specialist diervoeding. Als onafhankelijk specialist en consultant is zij betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Raw Veterinary Diets voedingslijn van Energique.

 

 

Interessant? Deel of like ons bericht op jouw medium.