Primeur in België: Energique Raw Veterinary Diets op Expovet 2018

Expovet is de énige vakbeurs in Vlaanderen voor de actieve dierenarts.
Een mooi podium dus voor Energique Raw Veterinary Diets om de Belgische markt te laten kennismaken met de allereerste compleet samengestelde en microbieel verantwoorde rauwe dieetvoedingslijn, exclusief verkrijgbaar voor dierenartsen.

Ook dit jaar heeft de Expovet een gevarieerd programma. Er zijn wederom genoeg nieuwe ontwikkelingen op vlak van techniek, apparatuur en producten, Verder is er informatie over de nieuwste evoluties en worden er lezingen gegeven binnen het kader van de permanente vorming voor dierenartsen.

Expovet is door de jaren heen geleidelijk aan uitgegroeid tot een volwaardige beurs en trekt daardoor dierenartsen uit zowel Vlaanderen, Wallonië, Nederland en Noord-Frankrijk aan. De organisatie van deze beurs ligt volledig in handen van de Vlaamse Diergeneeskundige Kring (VDK), ondersteund door de knowhow van het Flanders Expo-team.

Expovet brengt de combinatie van een wetenschappelijk programma (Instituut voor Permanente Vorming) en informatie van commerciële firma’s en onafhankelijke instellingen.

Energique Raw Veterinary Diets is te vinden in Flanders Expo (Gent), Hal 8, standnummer 8403.

We zien u graag verschijnen!

Interessant? Deel of like ons bericht op jouw medium.