Skip to content

Gratis voeding

GRATIS VOEDING voor úw hond met voedselovergevoelige klachten?

 

Uw hond geniet al jaren van rauw vleesvoeding, maar heeft sinds kort een ziekte onder de leden waarvoor hij/zij specifieke voeding voorgeschreven krijgt door de dierenarts. Tot voor kort was u dan aangewezen op het geven van droog- of blikvoeding. Echter, sinds kort is er ook de mogelijkheid om over te stappen op de nieuwe rauwe vleesvoedingslijn van RAW Veterinary Diets. Dit is de eerste wetenschappelijk geformuleerde rauwvoer dieetvoedingslijn ter wereld, ontwikkeld om dieren met specifieke aandoeningen, zoals bijvoorbeeld blaasgruis, nierfalen, of gewrichtsproblemen, te ondersteunen. De voedingslijn bevat in totaal 7 varianten, waarvan 1 variant voor gezonde honden, en 6 dieetvoedingen die voor de meest uiteenlopende aandoeningen inzetbaar zijn. Uniek is daarbij dat door een hogedruk bewerking de rauwe voedingen vrij zijn gemaakt van schadelijke ziekteverwekkers, zoals bv. salmonella, zodat uw hond van een veilige en smakelijke maaltijd kan genieten.

 

Om u kennis te laten maken met deze voedingslijn, gaan we de komende periode meerdere gratis voedingsbehandeling met een RAW product verloten. Deze keer zijn de hypoallergene diëten binnen de voedingslijn aan de beurt, te weten de RAW Hypoallergenic en Hypoallergenic Insect.

 

GRATIS RAW Hypoallergenic of Hypoallergenic Insect dieetvoeding voor 3 maanden!

Heeft uw hond last van voedselovergevoeligheid, zich uitende in huid- en/of maag-darmklachten, en denkt u dat deze baat zou kunnen hebben bij een voedingsbehandeling met RAW Hypoallergenic of Hypoallergenic Insect, like onze Facebook-pagina, like en deel deze actie, en meld uw hond aan op onze website.

 

Naar welke honden zijn wij op zoek:

  • Honden, zowel puppy’s als volwassen honden, die last hebben van voedselovergevoeligheid, zich uitende in chronische huid- en/of maag-darmklachten
  • Honden dienen geen andere gezondheidsklachten te hebben
  • Infectieuze oorzaken zoals vlooien, mijten, gisten en bacteriële infecties dienen te zijn uitgesloten
  • Honden dienen liefst niet behandeld te worden met jeukremmende medicatie, als prednison, atopica, apoquel, of cytopoint.

Uit alle inzendingen verloten wij twee hondeneigenaren waarmee we het traject met de gratis RAW Hypoallergenic of Hypoallergenic Insect oppakken. Aarzel niet en meld uw hond vandaag nog aan via onze website.

LET OP: Heeft u zelf geen hond met voedseloevergevoeligheid, maar kent u wellicht iemand met een hond met chronische huid- en/of maagdarmklachten? Like onze facebook pagina, deel dit bericht, en tag deze persoon dan onder aan deze post om hem/haar attent te maken op deze actie. U maakt daarbij kans op een doos RAW All Life Balance (12 worsten van 450g), voor gezonde honden van alle leeftijden. Deze actie loopt tot 31 augustus. Na deze periode zal de winnaar van de TAG actie op onze Facebook site bekend worden gemaakt. De winnaar van het RAW Hypoallergenic/Hypoallergenic Insect voertraject zal persoonlijk worden benaderd.

Interessant? Deel of like ons bericht op jouw medium.