Gratis voeding

GRATIS VOEDING voor úw hond met gewrichtsproblemen of overgewicht en/of suikerziekte?

Uw hond geniet al jaren van rauw vleesvoeding, maar heeft sinds kort een ziekte onder de leden waarvoor hij/zij specifieke voeding voorgeschreven krijgt door de dierenarts. Tot voor kort was u dan aangewezen op het geven van droog- of blikvoeding. Echter, sinds kort is er ook de mogelijkheid om over te stappen op de nieuwe rauwe vleesvoedingslijn van RAW Veterinary Diets. Dit is de eerste wetenschappelijk geformuleerde rauwvoer dieetvoedingslijn ter wereld, ontwikkeld om dieren met specifieke aandoeningen, zoals bijvoorbeeld blaasgruis, nierfalen, of gewrichtsproblemen, te ondersteunen. De voedingslijn bevat in totaal 7 varianten, waarvan 1 variant voor gezonde honden, en 6 dieetvoedingen die voor de meest uiteenlopende aandoeningen inzetbaar zijn. Uniek is daarbij dat door een hogedruk bewerking de rauwe voedingen vrij zijn gemaakt van schadelijke ziekteverwekkers, zoals bv. salmonella, zodat uw hond van een veilige en smakelijke maaltijd kan genieten.

Om u kennis te laten maken met deze voedingslijn, gaan we de komende periode meerdere gratis voedingsbehandelingen met een RAW product verloten. Deze keer zijn de RAW Weight Balance en RAW Joint Balance diëten binnen de voedingslijn aan de beurt.

 

GRATIS RAW Weight Balance dieetvoeding voor 3 maanden!

Heeft uw hond overgewicht en/of suikerziekte en denkt u dat deze baat zou kunnen hebben bij een voedingsbehandeling met RAW Weight Balance? Bezoek dan onze Facebook-pagina, like en deel deze actie, en meld uw hond aan op onze website.

Naar welke honden zijn wij op zoek:

  • Volwassen honden met (een van) de volgende problemen
    • (neiging tot) zwaarlijvigheid
    • suikerziekte
    • constipatie klachten
  • Honden dienen geen andere klachten te hebben die gebruik van RAW Weight Balance onverstandig maken (bv. nierfalen, leverproblemen, voedselovergevoeligheid voor rundvlees of kip)

 

GRATIS RAW Joint Balance dieetvoeding voor 3 maanden!

Heeft uw hond gewrichtsproblemen en denkt u dat deze baat zou kunnen hebben bij een voedingsbehandeling met RAW Joint Balance? Bezoek dan onze Facebook-pagina, like en deel deze actie, en meld uw hond aan op onze website.

Naar welke honden zijn wij op zoek:

  • Volwassen honden met gewrichtsklachten veroorzaakt door artrose, al dan niet met matig overgewicht.
  • Honden dienen geen andere gezondheidsklachten te hebben die gebruik van RAW Joint Balance onverstandig maken (bv. nierfalen, leverproblemen, voedselovergevoeligheid voor rundvlees of kip)

 

Hoe doe ik mee?

Uit alle inzendingen verloten wij twee hondeneigenaren waarmee we het traject met de gratis RAW Weight Balance oppakken én twee hondeneigenaren waarmee we het traject met de gratis RAW Joint Balance oppakken. Aarzel niet en meld uw hond vandaag nog aan via onze website.

 

LET OP: Heeft u zelf geen hond met gewrichtsproblemen of overgewicht en/of suikerziekte, maar kent u wellicht iemand met een hond met deze problemen? Like onze facebook pagina, deel dit bericht en tag deze persoon dan onder aan deze post om hem/haar attent te maken op deze actie. U maakt daarbij kans op een doos RAW All Life Balance (12 worsten van 450g), voor gezonde honden van alle leeftijden.  Deze actie loopt tot en met 20 december. Na deze periode zal de winnaar van de TAG actie op onze Facebook site bekend worden gemaakt. De winnaars van de RAW Weight Balance en RAW Joint Balance voertrajecten zullen persoonlijk worden benaderd.

Interessant? Deel of like ons bericht op jouw medium.