Skip to content

Gratis voeding voor uw praktijk

GEZOCHT:

Honden met voedselovergevoelige klachten

 

“Let food be thy medicine”; deze gevleugelde uitspraak van Hippocrates geeft het belang van voeding bij ziekte en gezondheid treffend weer. Als dierenarts weet u dat ieder dier uniek is en wat voor het ene dier een prettige voeding is, blijkt voor het andere dier minder goed te werken. Sinds de zomer van 2018 is nu de dieetvoedingsrange van RAW Veterinary Diets verkrijgbaar. Dit is de eerste rauwvlees dieetvoedingslijn ter wereld, met 7 compleet geformuleerde en wetenschappelijk goed onderbouwde producten. Door een hogedruk bewerking (HPP) zijn de producten vrij gemaakt van schadelijke ziekteverwekkers, zodat de producten veilig zijn voor gebruik. Deze lijn geeft u, als dierenarts, extra mogelijkheden om voeding gericht in te zetten als therapie en preventie bij tal van aandoeningen.

Om u als dierenarts kennis te laten maken met de werkzaamheid en smakelijkheid van deze rauwe voedingslijn, hebben we een unieke actie opgezet. We gaan de komende periode meerdere gratis voedingsbehandelingen met een RAW-product weggeven. Deze ronde zijn de RAW Hypoallergenic en Hypoallergenic Insect aan de beurt:

 

 

 

GRATIS RAW Hypoallergenic/Hypoallergenic Insect dieetvoeding voor 3 maanden

Heeft u in uw praktijk een patiënt welke u verdenkt van voedselovergevoeligheid, zich uitende in chronische huid- of maagdarmklachten, die baat zou kunnen hebben bij een voedingsbehandeling met RAW Hypoallergenic of Hypoallergenic Insect? Dan maakt uw kliniek kans op het GRATIS kunnen aanbieden van een van deze producten voor uw patiënt voor een periode van 3 maanden!

 

Naar welke patiënten zijn wij op zoek:

  • Patiënten welke u verdenkt van voedselovergevoeligheid (kunnen ook puppy’s zijn)
  • Patiënten dienen, naast de voedselovergevoeligheid, geen andere klachten te hebben
  • Bij patiënten met huidklachten dienen infectieuze oorzaken (mijten, gisten, vlooien, ed.) uitgesloten te zijn
  • Liefst geen gebruik van jeuk remmende medicatie als prednison, atopica, apoquel of cytopoint

 

Uit alle inzendingen verloten wij één dierenartsenpraktijk waarmee we het traject met de gratis RAW Hypoallergenic/Hypoallergenic Insect oppakken. Aarzel niet en meld uw patiënt vandaag nog aan:

 

Interessant? Deel of like ons bericht op jouw medium.