Gratis voeding voor uw praktijk

GEZOCHT:

– Volwassen honden met overgewicht en/of verminderde regulering van de suikerspiegel in geval van suikerziekte.

– Volwassen honden met gewrichtsproblemen.

 

“Let food be thy medicine”; deze gevleugelde uitspraak van Hippocrates geeft het belang van voeding bij ziekte en gezondheid treffend weer. Als dierenarts weet u dat ieder dier uniek is en wat voor het ene dier een prettige voeding is, blijkt voor het andere dier minder goed te werken. Sinds de zomer van 2018 is nu de dieetvoedingsrange van RAW Veterinary Diets verkrijgbaar. Dit is de eerste rauwvlees dieetvoedingslijn ter wereld, met 7 compleet geformuleerde en wetenschappelijk goed onderbouwde producten. Door een hogedruk bewerking (HPP) zijn de producten vrij gemaakt van schadelijke ziekteverwekkers, zodat de producten veilig zijn voor gebruik. Deze lijn geeft u, als dierenarts, extra mogelijkheden om voeding gericht in te zetten als therapie en preventie bij tal van aandoeningen.

Om u als dierenarts kennis te laten maken met de werkzaamheid en smakelijkheid van deze rauwe voedingslijn, hebben we een unieke actie opgezet. We gaan de komende periode meerdere gratis voedingsbehandelingen met een RAW-product weggeven. Deze ronde zijn de RAW Weight Balance en RAW Joint Balance aan de beurt:

 

 

GRATIS RAW Weight Balance dieetvoeding voor 3 maanden

Heeft u in uw praktijk een patiënt met overgewicht en/of verminderde glucosetolerantie?
Dan maakt uw kliniek kans op het GRATIS kunnen aanbieden van RAW Weight Balance voor uw patiënt voor een periode van 3 maanden!

Naar welke patiënten zijn wij op zoek:

  • Volwassen honden met (een van) de volgende problemen
    • (neiging tot) overgewicht
    • ongecompliceerde diabetes mellitus
    • constipatie klachten
  • Honden dienen geen andere klachten hebben die het gebruik van RAW Weight Balance compliceren (bv. nierfalen, leverproblemen, voedselovergevoeligheid voor rundvlees of kip)

 

GRATIS RAW Joint Balance dieetvoeding voor 3 maanden

 

Heeft u in uw praktijk een patiënt met osteoartritis?
Dan maakt uw kliniek kans op het GRATIS kunnen aanbieden van RAW Joint Balance voor uw patiënt voor een periode van 3 maanden!

Naar welke patiënten zijn wij op zoek:

  • Volwassen honden met osteoartritis klachten, al dan niet met matig overgewicht.
  • Honden dienen geen andere klachten hebben die het gebruik van RAW Joint Balance compliceren (bv. nierfalen, leverproblemen, voedselovergevoeligheid voor rundvlees of kip)

 

Doet uw praktijk ook mee?

Uit alle inzendingen verloten wij één dierenartsenpraktijk waarmee we de traject met de gratis RAW Weight Balance en RAW Joint Balance oppakken. Aarzel niet en meld uw patiënten vandaag nog aan:

Interessant? Deel of like ons bericht op jouw medium.